Népszerű bejegyzések

2011. július 31., vasárnap

Miért szükséges a ceremóniamester?

Gondtalan készülődés, és felszabadultság a nagy napon –
TAPASZTALT CEREMÓNIAMESTER, aki mindent elintéz:
Vélemények, ötletek már házas pároktól – ceremóniamesterünkről:

Nem csak zenekart kaptunk, hanem egy csomó hasznos tanácsot az esküvőnkhöz, olyanokra is felhívták a figyelmünket, amire nem is gondoltunk volna. Így az esküvői vacsorán majdnem százezer forintot sikerült megtakarítani. Mindenképpen hasznos segítség volt!” (Andi és Kolos, Siófok)

        „Ami teljesen meggyőzött minket, az egy részletes időrendi terv volt az esküvőnkről, ahol minden program időben és részleteiben be volt osztva, mindenre előre fel tudtunk készülni, így semmi nem maradt ki az előkészületek során. Nem kellett idegeskednünk, hogy vajon mit felejtünk el.” (Reni és Balázs, Pécs)

„Amikor sokat kellett várni a vacsorára, hirtelen előkerült egy nagyon vicces játék, amivel az éhes, és ettől morcos násznép kedvét teljesen feldobták, a vendégek azt hitték, így lett tervezve az egész. A végén mindenki gratulált, hogy milyen fergeteges hangulatú esküvőnk volt…” (Eszter és Dani, Veszprém)

 „Mivel egyikünk sem egy nagy szónok, a vacsora előtti köszöntőt is a ceremóniamesterünkre bíztuk, sokminden mással együtt. A templomnál is nagy segítség volt, hogy összeszedje a vendégeket. A vacsorán 250-en voltak, bőven volt intézni való. Az étteremben anyukám akarta intézni a dolgokat, de sikerült az esküvő előtti héten őt erről lebeszélnünk. Így mindenki nyugodtan szórakozhatott a családból, és minden gondunk meg volt oldva aznap este.” (Évi és János, Szentendre)

" A legtöbb vőfély olyan árajánlatot adott, hogy a menyasszonytánc után hazamegy. Aranyláng ceremóniamestere végig a zenekarral összehangoltan dolgozott: hol játékok voltak, hol tánc, hol programok. A ceremóniamester az utolsó vendéggel ment haza. Barátaink esküvőjén a vőfélyek mind éjfél után távoztak, és ez meglátszott a hangulaton is, a vendégek gyorsan elszivárogtak, mert unalmassá vált a buli.” (Gréta és Tamás, Budapest)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése